CONTACT

Acesta este un blog de prezentare a evenimentelor si realizarilor frumoase ale elevilor scolii. Comentariile care contin insulte, limbaj licentios vor fi sterse.

PENTRU ANUL SCOLAR 2016-2017 SE VA FORMA O CLASA A V-A DE STUDIU AL LIMBII GERMANE IN REGIM INTENSIV SI O CLASA A V-A DE STUDIU AL LIMBII ENGLEZE IN REGIM INTENSIV.Testarea elevilor va avea loc conform  Metodologiei: (http://ismb.edu.ro/documente/diverse/PO_cls_5_11875_20_05_2016.pdf)

ATENTIE! INSCRIEREA CANDIDATILOR : 13-17 IUNIE 2016 (ANEXA 2 DIN METODOLOGIE)

Testarea elevilor: 30.06.2016 Proba scrisa: prima zi din grafic intre  11.00 – 12.00

                                  1.07.2016  Proba orala: prima zi din grafic incepand cu 12.30

a doua zi din grafic incepand cu 9.00

PROGRAMUL DE PREGATIRE SUPLIMENTARA VA AVEA LOC INTRE 20.06- 29.06 SI VA FI AFISAT LA SCOALA.

In data de 13 aprilie 2016, ora 16.00 SANEPID va dezinfecta scoala.

MAI MULTE INFORMATII PUTETI OBTINE ACCESAND: http://scoalaliviurebreanu.invatamantsector3.ro/

        Strazi / adrese arondate
ALEEA BARAJUL CUCUTENI NR.2-10 (NR.PARE)
ALEEA BARAJ. SADULUI NR.2,NR.6-10,1-5
ALEEA BARAJUL DUNARII
ALEEA BARAJUL LOTRULUI
ALEEA BARAJUL ROVINARI
STR.VASILE GOLDIS BL.M40, 41, 42, 43
STR.LIVIU REBREANU NR.13-29
BD.1 DECEMBRIE 1918 NR.16 – 22

Aleea Barajul Rovinari, nr.1, sect.3, Buc.(Complex Alba, piata Miniş, Liceul ” Al.I.Cuza”); intrare elevi:str. Vasile Goldis Tel/fax:021 3401845

224 Răspunsuri so far »

 1. 1

  Mihaela said,

  Buna ziua,

  Ne puteti spune cand se va afisa repartizarea copiilor din clasa 0 pe clase?
  De asemenea, exista optiunea de after school?

  Multumesc

  • 2

   Hilda said,

   Buna ziua,puteti opta pentru after school. Despre componenta claselor as putea sa va raspund dupa data de 5 septembrie.
   Toate cele bune.

 2. 3

  Alina said,

  Buna ziua. Am citit doar comentarii pozitive la adresa scolii dumneavoastra. As dori sa o inscriu pe fetita mea in clasa I la aceasta scoala. Este posibil daca nu apartinem cu adresa de scoala Liviu Rebreanu? Cati copii sunt in clasa la clasa I?
  Va multumesc.

 3. 5

  Rebega Mariana said,

  Buna ziua,
  Baietelul meu va incepe clasa 0 la toamna la scoala Dvs.
  Vrem sa stim ce mai trebuie depus la dosarul viitorului elev ( analize..?), pana la ce data si daca s-a hotarat cand este festivitatea de incepere. In cazul in care este pe 15 sept, in cele 3 zile de „scoala altfel” ce facem cu puiutii, ii aducem oricum la scoala?
  Multumesc frumos,

 4. 8

  Ana Maria D. said,

  Buna ziua,
  Baietelul meu va incepe clasa 0 la toamna la scoala Dvs. Exista uniforme sau este o tinuta anume care se impune? Ce rechizite ar trebui sa achizitionam?
  Listele cu repartitiile pe clase se vor publica in cursul lunii august sau septembrie?
  Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
  Ana Maria

  • 9

   Hilda said,

   Buna ziua, din cate stiu, listele se afiseaza in septembrie. In ceea ce priveste uniforma: comanda pentru uniforme se face dupa inceperea anului scolar ; exista o minima tinuta decenta: bluza alba si pantaloni/fusta bleumarin. Rechizitele se achizitioneaza dupa o prima intrevedere cu invatatoarea clasei si la indicatiile dumneaei. Daca vor exista noi informatii, le voi mentiona pe acest blog. Vacanta placuta!

 5. 12

  Mihaela Coman said,

  Buna ziua, Ne puteti spune cati copii s-au inscris pana acum pentru clasa 0, pentru anul 2016-2017? Multumesc

 6. 15

  Cristina said,

  Buna ziua,am o fata in clasa a-4-a in Tg Mures dar alt cartier,si am dori sa o transferam din clasa a-5-a la scoala d-voastra ,va rog sa imi spuneti care este procedura acestui tranfer..va multumesc mult.

  • 16

   Hilda said,

   Buna Ziua, depuneti o cerere la secretariatul scolii noastre si dupa primirea acceptului de transfer, veti aduce de la secretariatul scolii frecventate, foaia matricola.
   Va asteptam cu drag.

 7. 17

  Radu Gabriela said,

  Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cand se organizeaza ziua portilor deschise in 2016? Multumesc.

 8. 21

  ramona said,

  buna ziua
  daca nu suntem in lista de strazi arondate insa tot in zona( Aleea Plesesti) ne putem inscrie la dvs? multumesc zi frumoasa

 9. 23

  tatu cristina said,

  Buna ziua am un baietel care in toamna incepe clasa 0 si am vrea sa aflam mai multe informatii despre scoala dvs si despre inscriere , in primul rand am aflat ca aveti si afterschool ceea ce ne intereseaza in primul rand am vrea sa stim programul si taxele care se percep pentru el si in al doilea rand noi suntem din Ilfov Pantelimon avem sanse sa ne inscriem la dvs in scoala ? Tatu Cristina

  • 24

   Hilda said,

   Buna seara, in ceea ce priveste inscrierea va rog sa accesati http://www.edu.ro/index.php/articles/23862.
   Pentru conditiile de inscriere la semiinternat trebuie sa luati legatura cu directorul acestuia, dna. Maxim Cristina, intre orele 12.00-18.00. Din cate stiu va puteti inscrie la noi dar pentru mai multe detalii va recomand sa luati legatura cu secretariatul scolii.
   Toate cele bune

 10. 25

  Ana Alexandra Simion said,

  Buna ziua Dna profesoara ! O fosta eleva si, in continuare o mare admiratoare a talentului Dvs didactic, va deranjeaza cu 2 intrebari :
  1 – Cand incep inscrierile pt grupa 0 pt anul scolar 2016-2017?
  2 – D-na Manolescu (cls I-IV) mai profeseaza? As dori ca baiatul meu sa ii fie elev…
  Multumesc anticipat.
  O zi frumoasa,

 11. 27

  Popescu said,

  Buna ziua, se stie ceva de cardurile pentru bursa? Mai avem putin si reinoim dosarele si nu am primit nimic. La alte scoli au primit pe 2 luni pana acum.Mulțumesc

 12. 29

  Stefan said,

  Buna dimineata !
  M-ar interesa si pe mine daca se mai dau carnete de note la clasele 1-4 , sau trebuie cumparate de noi parintii pt. a ne face abonamente ratb.
  Va multumesc si va doresc o zi buna !

 13. 32

  Felicia Ciontu said,

  Buna ziua, la ce ora incepe festivitatea de deschidere an scolar. Nou suntem clasa 1.
  Multumesc

 14. 36

  Angela said,

  Buna ziua!
  Va rog sa-mi spuneti daca anul acesta va reveni in scoala dumneavoastra domnul profesor de geografie Mircea Pelea pentru ca am avut fetita acum 2 ani in scoala care a terminat clasa VIII-a si am fost foarte multumiti de modul dumnealui de predare iar acum am un baietel care intra in clasa a V A si as vrea sa faca orele tot cu dansul. Multumesc frumos.

 15. 40

  Mihaela Achelaritei said,

  Buna ziua, asteptam inceperea anului scolar. Am inteles ca dna Maracineanu Ileana nu mai este in scoala, cum putem afla de cine este inlocuita?

 16. 42

  Iulia Bunescu said,

  Buna ziua, as dori sa stiu daca dna director este in activitate si daca o gasesc in scoala inainte de inceperea anului scolar. Multumesc

 17. 44

  Antemir Anca said,

  Buna ziua,
  Am inscris baiatul la clasa pregatitoare in scoala 21 si a fost admis din prima etapa. As dori sa stiu daca se mai poate face o evaluare a lui in vederea inscrierii direct in clasa 1 (deoarece a parcurs grupa mare la gradi a doua oara, a acumulat f multe cunostinte si am inteles ca materia de la pregatitoare nu difera mult). Multumesc.

  • 45

   Hilda said,

   Buna ziua, imi pare rau, fiul dvs. figureaza in baza de date,ca „inscris” iar alte evaluari nu se mai fac.
   Toate cele bune

   • 46

    Adrian Plesca said,

    Buna ziua, Fetita mea este inscrisa la scoala Dvs. in clasa 0. Va rog sa imi dati informatii despre semiinternat si cand poatre fi vizitat acesta. Va multumesc.

    • 47

     Hilda said,

     Buna ziua, il puteti vizita de luni pana vineri, intre 12.00 – 18.00.Veti obtine toate informatiile de la dna. invatatoare care ii supravegheaza si face lectiile cu ei, sau de la dna. director al semiinternatului, dna. Maxim Cristina.
     Toate cele bune

  • 48

   Alina said,

   Buna ziua!
   1. Este posibil sa se revina la programul de dimineata pentru gimnanaziu in noul an scolar?
   2.Se poate introduce si la alte clase de gimnaziu (decat cls.5) o ora de germana/engleza macar ca optional?
   Multumesc !
   O zi buna!

   • 49

    Hilda said,

    Buna ziua, nu se poate invata intr-un singur schimb, din lipsa de spatiu. Introducerea unui optional se face pe baza cererilor parintilor, cu conditia de a nu supraincarca orarul saptamanal al elevilor.
    Toate cele bune

 18. 50

  Oana Oprea said,

  Buna ziua. Cum pot afla daca fetita mea a fost admisa in clasa 0 pentru anul scolar 2015-2016? Multumesc. Oana Oprea

 19. 52

  Diana said,

  Buna-seara,baietelul meu va merge in clasa 0 si am vrea sa-l inscriem la dvs.Mentionez ca locuim pe Mehedinti nr.93 dar am vazut ca nu toate numerele sunt arondate scolii dvs.Ne putem inscrie totusi?Multumesc,

 20. 54

  Marian said,

  Am un baiat care incepe anul acesta clasa 0.Ma intereseaza daca str.Liviu rebreanu nr.15,apartine de scoala nr. 21.

 21. 55

  daniela paraschiv said,

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat ptr inscrierea in grupa pregatituare in anul scolar 2015-2016. Ca domiciliu nu suntem arondati scolii dvs, dar am o fata in clasa a-VI-a care urmeaza cursurile Scolii nr.21. La scoala dvs vor veni mai multi copii din aceeasi grupa de la gradinita, e posibil sa fie toti repartizati in aceeasi clasa? Va multumesc.

  • 56

   Hilda said,

   Buna seara,faptul ca sora/fratele este la scoala noastra, constituie un avantaj dar depuneti o cerere la secretariat, de unde veti primi toate datele necesare.
   Toate cele bune

 22. 57

  n parinte said,

  Buna seara .
  Se poate transfera un elev de la o clasa pregatitoare la alta clasa pregatitoare tot in cadru scolii dumneavoastra.M-ar interesa ce trebuie sa fac.
  Cu multumiri!

  • 58

   Hilda said,

   Buna dimineata, scrieti o cerere catre director,care va primi numar de inregistrare de la secretariat. Se poate face transferul la alta clasa, cu conditia sa nu se depaseasca numarul permis de elevi la clasa, la care doriti sa-l mutati pe copilul dvs.(” învăţământul primar: clasa cuprinde în medie 20 de elevi, dar nu mai puţin de 12 şi nu mai mult de 25 ” http://www.edu.ro/index.php/articles/c21). Toate cele bune

 23. 59

  Va multumesc mult.

 24. 60

  Doamna Maxim se ocupa de amandoua ,sau vorbiti de cel care a fost si anul trecut?

 25. 62

  Buna ziua,stiu ca s-a infiintat un After Scool pentru copii cu probleme sociale,va rog sa-mi spunti ce acte trebuiesc pentru inscriere. Va multumesc.

  • 63

   Hilda said,

   Buna ziua, dna. director al semiinternatului,Maxim Cristina, este persoana careia trebuie sa va adresati si care va va da toate detaliile. Dumneaei poate fi gasita in general, incepand cu ora 13.00 la semiinternat (la parterul scolii).
   Toate cele bune

  • 64

   Stefan said,

   Buna ziua ,
   In data de 26.09.2014 ( vinerea trecuta mai exact ) , intre orele 11.00 copilul meu si-a pierdut penarul pe holul de la et. 1 sau pe scari spre iesirea din scoala nu stiu exact cert este ca in scoala si-a pierdut acel penar cu creioane colorate . Vă rog, în consecinţă, să verificaţi dacă în zona respectivă sau in curtea scolii , din cate am vazut eu in scoala dvs. exista camere video si as dorii sa investigati acest caz. Aştept răspuns la această sesizare si speranta ca se rezolva ceva.

   Vă mulţumesc pentru solicititudine,
   Mama unui baiat de cl pregatitoare

   • 65

    Hilda said,

    Buna seara, pentru asemenea probleme trebuie sa va adresati conducerii scolii, care va cere investigarea necesara. Raspunsul/rezolvarea o veti primi de la dna. director.
    Toate cele bune.

 26. 66

  Adrian Plesca said,

  Buna dimineata,

  Am o fetita pe care la anul (2015) intentioneza sa o inscriu la scoala Dvs. Am insa urmatoarea problema: eu si mama fetitei am divortat iar fetita locuieste si are domiciliul la mine, domiciliu ce desi este foarte aproape de scoala Dvs. nu apartine ca arondare de aceasta. In schimb mama fetitei mele are domiciliul pe raza arondismentului scolii? daca o inscrie mama la scoala pot avea siguranta ca fetita o sa aiba un loc sigur in scoala Dvs.? Multumesc anticipat pentru raspuns.

  • 67

   Hilda said,

   Buna dimineata, puteti gasi lamuriri aici: http://www.scoalaliviurebreanu-bucuresti.ro/wp-content/uploads/2013/03/Principalele_elemente_cuprinse_in_met_inscr_inv_pr_2013_MOf.pdf.
   Inscrierea se face computerizat, necesitand si date referitoare la domiciliul parintelui (in cazul dvs. fetitia inteleg ca este in custodia dvs.).
   Se pare ca veti putea inscrie copilul in a doua etapa de inscriere. Oricum trebuie sa veniti la secretariatul scolii, pt. a vi se prezenta criteriile specifice de departajare, pentru cazul in care sunt mai multi elevi decat locuri disponibile.
   Toate cele bune

   • 68

    Stefan said,

    Buna ziua,
    Doresc sa stiu daca s-au afisat listele cu clasele pregatitoare la vizierul scolii sau pe site’ul scolii. Deschiderea anului scolar la ce ora incepe pt. clasele pregatitoare . Pentru clasa pregatitoare exista o uniforma sau nu ?
    Va multumesc !

    • 69

     Hilda said,

     Buna seara,
     Listele se vor afisa dupa data de 9 septembrie, la avizierul scolii. Deschiderea anului scolar va avea loc pe data de 15 sept. ora 9.00 Pentru uniforma scolara se va da comanda,pentru toti elevii noi din scoala, dupa inceperea anului scolar.
     Toate cele bune

 27. 71

  niculescu said,

  Am transferat băiețelul în clasa pregătitoare la această școală și as dori sa știu dacă are uniforma proprie.

 28. 73

  Schubert Magdalena said,

  Buna ziua! As dori sa-mi transfer baiatul (11 ani, trece a VI-a) la scoala dvs deoarece are si limba germana. Dar stiu prea putine despre scoala, cum este anturajul, profesorii si nivelul de invatamant. Imi puteti da informatii ?

  • 74

   Hilda said,

   Buna seara, orice as spune, as putea fi suspectata de subiectivism, dar puteti „vizita” acest blog cu aspecte de la diverse activitati din scoala (doar o mica parte a acestora). Va asteptam cu drag.

  • 75

   Alina said,

   Buna ziua. Elevii din clasele de gimnaziu vor invata dimineata sau dupa-amaiaza in noul an scolar?

   • 76

    Hilda said,

    Buna ziua, elevii din clasele de gimnaziu vor invata dupa amiaza, conform hotararii Consiliului de Administratie al scolii. Toate cele bune

 29. 77

  Luiza N said,

  Buna ziua.
  Sunt o fosta eleva a Scolii nr. 21 si am o rugaminte: doresc sa o regasesc pe Dna. Mariana Duica, fosta mea profesoara de limba germana. Va multumesc anticipat pentru colaborare.

  Luiza N.

 30. 79

  Silviu said,

  Doresc sa stiu daca scoala are posibilitate pentru after school.
  In cererea de inscriere este prevazuta alternativa educationala.
  Ce alternative educationale ofera scoala dumneavoastra?

  • 80

   Hilda said,

   In scoala exista semiinternat cu diverse optionale,la cerere si cu masa de pranz. La inscriere, vi se ofera toate amanuntele dorite.
   Toate cele bune

 31. 81

  Floricika said,

  Buna seara,anul acesta si baietelul meu va merge la grupa 0 speram la școala d.voastra..cand vor începe înscrierile ?

 32. 82

  Gabriela Haida said,

  Buna ziua,

  Avem baietel ce anul acesta intra in clasa pregatitoare. Este acum la o gradinita cu predare in limba germana, de aceea ne-am indreptat atentia asupra scolii 21. Intrebarea noastra este daca si strada Liviu Rebreanu 46-58 este arondata scolii dvs, observ ca sunt numerele impare.Multumesc

  • 83

   Hilda said,

   Am rugamintea sa sunati la scoala, la secretariat pentru mai multe informatii.
   Toate cele bune

   • 84

    Stefan said,

    Buna seara , Am si eu un baietel ce anul acesta intra in clasa pregatitoare. M-ar interesa cand se fac inscrieriile ptr anul 2014-2015 si cand este ziua portilor deschise sa putem viziona scoala dumneavoastra . Va multumesc !

 33. 85

  Soare Viorela said,

  Buna ziua,

  as dori sa stiu daca aleea Vasile Goldis este in jurisdictia scolii nr. 21.
  Multumesc

  • 86

   Hilda said,

   Strazi / adrese arondate
   ALEEA BARAJUL CUCUTENI NR.2-10 (NR.PARE)
   ALEEA BARAJ. SADULUI NR.2,NR.6-10,1-5
   ALEEA BARAJUL DUNARII
   ALEEA BARAJUL LOTRULUI
   ALEEA BARAJUL ROVINARI
   STR.VASILE GOLDIS BL.M40, 41, 42, 43
   STR.LIVIU REBREANU NR.13-29
   BD.1 DECEMBRIE 1918 NR.16 – 22

 34. 88

  Madalina said,

  Sunt promotia 2012 si doresc ca in numele colegilor mei din fosta clasa a VIII-a A sa-i multumim foarte frumos domnului profesor de geografie – Mircea PELEA, pentru toate indrumarile si sfaturile pe care ni le-a dat. Foarte multe lucruri din cele studiate la geografia din gimnaziu le folosim acum la liceu. Deci, inca odata multumiri domnului profesor pentru tot ce a facut pentru noi. Nu stim daca dansul mai preda in fosta noastra scoala.

  Madalina

 35. 89

  Valentina said,

  Buna ziua,

  Am rugamintea, daca se poate, sa ne afisati programul si denumirea cursurilor/cercurilor si a activitatilor intreprinse de scoala in cadrul scolii. Copilul meu este elev in clasa a 3-a. Va multumesc frumos.

  • 90

   Hilda said,

   Iata cateva din programele/proiectele in care invatatorii implica elevii:
   1. Parteneriat Media Kinder
   2. Parteneriat gradinitele 154, 70 si 216
   3. Parteneriat Fabiola Turism
   4. Programul “Sa mancam sanatos!”
   5. Programul Sets – clubul de miscare
   6. Patrula Eco
   7. Cercetasii Romaniei
   8. Eco Atitudinea
   9. Environ
   10. Parteneriat Miniclub Condor

 36. 91

  catalin said,

  multumesc de rasp, amabila ca intotdeauna. insa nu mi-ati zis, aici pe siteul scolii, seafiseaza?

 37. 93

  Buna ziua si bine v-am gasit !
  Stiu ca sunteti foarte implicata in tot ceea ce tine de scoala, elevi etc si de aceea as vrea sa va intreb ce parere aveti de adoptarea catalogului online si in scoala „noastra”??
  Ca parinte cred ca ar fi si in ajutorul nostrum, dar si al copiilor.

 38. 96

  flori said,

  Buna ziua,va rog sami spuneti si mie daca se poate cind se vor afisa listele cu clasele0si cu numele educatoarelor

 39. 101

  Va multumesc pentru raspuns.

 40. 102

  Buna ziua,va rog sa-mi spuneti,in orele de semiinternat copii parasesesc scoala sau sunt spatiile necesare in scoala? Va multumesc.

 41. 104

  cristina said,

  Buna ziua as dori sa stiu cind se vor afisa listele cu clasele 0,pe ce data in septembrie

 42. 108

  Livia said,

  Buna ziua,
  Cum se poate transfera o fetita in clasa a 7-a din provincie la dumneavoastra in scoala? Ce acte sunt necesare?
  Multumesc.

  • 109

   Hilda said,

   Buna seara, trebuie sa intrebati la secretariat.In principiu, actele necesare sunt cele mentionate pe aceasta pagina (cerere, foaia matricola..)
   Mult succes!

 43. 110

  Eugenia said,

  Buna ziua.
  Sint mama unui copil care este inscris la scoala dv in clasa intai.
  Exista cumva posibilitatea ca doamna secretara sa preia vreuna din clasele intai? Va intreb acest lucru deoarece am inteles ca dansa ar preda la clasa pregatitoare (………..)
  Va multumesc.

 44. 112

  florentina said,

  buna ziua as dori sa stiu pentru clasa 0 trebuie sa stie sa citeasca copilul deja sau il invatati dv in clasa0

 45. 114

  Andra Grigore said,

  Buna ziua.
  Am o fetita care termina anul acesta clasa pregatitoare la scoala nr. 146 din sectorul 5 si pe care as dori sa o transfer in clasa intai la scoala dv.
  Ne mutam curind in Barajul Sadului nr.1 si am vazut ca sintem in circumscriptie.
  Avind in vedere cele mentionate mai sus, as dori sa stiu daca se poate face acest transfer si daca ni se poate garanta locul.
  Cu stima,
  Andra Grigore

  • 115

   Hilda said,

   Buna ziua, despre garantarea locului nu va pot spune nimic, dar fiind in circumscriptie nu vor fi probleme. Oricum, cererea o depuneti la secretariat, de unde veti primi mai multe amanunte, legate de grupele de lb. germana sau engleza si de efectivul de elevi al claselor. Toate cele bune.

 46. 117

  Ileana said,

  Buna ziua,sunt un parinte al unui copil de clasa a 6a si as’ dori sa stiu daca il pot transfera la scoala dvs (89),noi suntem din Mun. Oltenita dar ne mutam in Bucuresti pt acest transfer.Va rog sa-mi spuneti cand si cum se procedeaza,Va multumesc!

  • 118

   Hilda said,

   Buna ziua, doriti transferul la Scoala 89 sau veniti de la Scoala 89? Noi suntem Scoala 21.

   • 119

    Roxana said,

    Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca il pot transfera pe baietelul meu la grupa pregatitoare la scoala dvs. L-am inscris la o alta scoala si, din anumite considerente doresc sa invete la o scoala mai apropiata de casa. Noi locuim pe str. Plesesti( fost Bd. 1 Decembrie 1918), dar nu suntem arondati Scolii 21. Astept un raspuns. Va multumesc frumos.

 47. 121

  gina said,

  Buna ziua as dori sa-mi spuneti si mie cind se afiseaza rezultatele pentru inscrierea clasei pregatitoare,va multumesc cu respect

 48. 123

  oancea said,

  Buna ziua as dori sa stiu daca sint programata la evaluarea copilului si intre timp vin sa o inscriu se poate sa aduc evaluarea mai tirziu

 49. 125

  oancea said,

  Buna seara as dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru inscrierea la grupa pregatitoare la dv

  • 126

   Hilda said,

   Buna ziua
   Cerere-tip de înscriere
   Copie după actul de identitate al părintelui/tutorelui legal
   Certificatul de naștere al copilului
   Documentul care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare.
   Alte documente care să ateste îndeplinirea criteriilor generale și/sau specifice (acolo unde este cazul).

 50. 127

  Buna ziua am o fetita si in decembrie face 6 ani o pot inscrie la dv la scoala tinind cont ca stau in barajul lotru 10

  • 128

   Hilda said,

   Buna seara, asa cum scrie putin mai sus: Strazi / adrese arondate
   ALEEA BARAJUL CUCUTENI NR.2-10 (NR.PARE)
   ALEEA BARAJ. SADULUI NR.2,NR.6-10,1-5
   ALEEA BARAJUL DUNARII
   ALEEA BARAJUL LOTRULUI

 51. 129

  IOSEF SILVIA said,

  Buna ziua,pe ce data aveti programat „Ziua portilor deschise” am citit pe edu.ro ca in perioada 30 martie-07aprilie fiecare scoala are o zi in care parintii si copii pot vizita scoala si pot cere informatii.Va multumesc.

 52. 131

  FELEA Otilia said,

  Buna seara,
  Azi am vazut aici pe blog ca se fac inscrieri deja la clasa pregatitoare la scoala Dumneavoastra. E adevarat?
  Am si eu un baietel si as dori sa-l inscriu la scoala Dvs., mai ales pentru limba germana, pe care as dori sa o invete in principal, desi la gradinita a facu o alta limba straina. Cand pot trece sa completez cererea de inscriere? Scuze ca va intreb aici, dar la telefon … e mult mai greu de raspuns…
  Cu stima,
  Otilia Felea

  • 132

   Hilda said,

   Citat de pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti: „Metodologia privind inscrierea in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014 va fi aprobata prin Ordin al Ministrului Educatiei Nationale in data de 31.03.2013.
   Calendarul inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2013-2014 va fi anuntat la data de 31.03.2013.” Inscrierile nu au inceput. secretariatul scolii are nr. de tel 0213401845. Tot ce pot sa va spun eu,prof. de lb. germana, este, ca la clasa pregatitoare sunt 75 de locuri si in cazul in care sunt mai multe cereri de inscriere,scoala poate cere suplimentarea locurilor. Toate cele bune si succes celui mic!

 53. 136

  Dicu Georgeta said,

  Buna ziua,

  Am o fetita la clasa 0 la o alta scoala. Doresc ca din clasa I sa o transfer la scoala dvs. Este posibil? Daca da, care este procedura? Va multumesc.

  • 137

   Hilda said,

   Buna Ziua, faceti o cerere pe care o depuneti la secretariatul scolii noastre si dupa primirea acceptului de transfer, veti aduce de la secretariatul scolii frecventate actualmente, foaia matricola.
   Va asteptam cu drag.

 54. 138

  filip nicolae said,

  Buna seara,
  am un baietel in grupa mare la gradinita si as dori sa stiu daca pot
  sa-l transfer in clasa 0

 55. 139

  Dana M said,

  Buna ziua,

  Am un baietel care in septembrie va implini 6 ani, cu alte cuvinte ne pregatim de clasa pregatitoare. Ne-ar placea tare mult sa fie la scoala aceasta (am fost impresionata cand am citit descrierea scolii si importanta pe care o acordati fiecarui copil in parte). In plus a studiat la gradinita si limba germana pentru care, cel putin in mometul de fata, a facut o pasiune. Noi locuim in sectorul 2, Sos. Pantelimon. Oare ar fi posibil sa ne putem inscrie la dumneavoastra? Multumesc frumos.

 56. 142

  C.simona said,

  Buna seara!copilul meu face 6ani pe 20noiembrie ar putea intra la clasa0,locuim in dristor si imi doresc sa l pot inscre la aceasta scoala,am avea sanse sa l inscriem?si cat ne ar costa taxele pe luna cu after school,va multumesc

 57. 148

  carmen said,

  Buna ziua,

  Sunt o fosta eleva a scolii 21 (am absolvit in 1992) si acum a venit randul sa-mi inscriu fetita in clasa 0 tot la scoala 21, tinand cont de adresa.

  As dori sa stiu daca invatatoarele care vor prelua clasa 0 in sept. 2013 vor duce copiii pana la clasa IV sau doar un an si din clasa I vor avea alta invatatoare?

  Si mai am o intrebare: am cautat pe site-ul scolii, dar nu am gasit…exista undeva pe site o lista cu cadrele didactice ale scolii (invatatori si profesori)?

  Multumesc,
  C. Enculescu

  • 149

   Hilda said,

   Buna ziua, invatatoarele care incep cu clasa pregatitoare au aceeasi clasa pana intr-a IV-a, iar cele care au acum clasa a IV-a preiau clasa pregatitoare.
   Toate cele bune!

 58. 150

  FELEA Otilia said,

  Buna ziua,
  Sunt mama unui baietel care in iunie 2013 va face 6 ani. As dori sa il inscriu la clasa pregatitoare la dumneavoastra, dar…noi locuim in orasul Pantelimon si lucram in Bucuresti (si eu si sotul). Nu este aproape de firmele unde lucram, eu lucrez la un organism de certificare a sistemelor de management pe Soseaua Vergului, sotul este cadru militar si lucreaza in Drumul Taberei, dar ne-am dori sa il inscriem la scoala dumneavoastra din considerentul ca sunteti printre putinele din zona care aveti centrul acesta de zi (un fel de after-school), care pe noi ne-ar avantaja foarte mult. Si mai ales conteaza si faptul ca invata o limba straina de la inceput (la gradinita 189, unde suntem acum in grupa mare, am facut de la grupa mica engleza). Credeti ca este posibil sa il inscriem la dumneavoastra?
  Multumesc,
  Otilia Felea

  • 151

   Hilda said,

   Buna seara Dupa depunerea cererilor la secretariat, acestea sunt analizate in Consiliul de administratie.Recomandarea mea este ca parintii sa se intereseze si la secretariatul scolii.
   Mult succes!

 59. 152

  Valentina Ionescu said,

  Buna ziua,
  am o fetita care implineste 7 ani in noiembrie si conform comunicatului de pe EDU se inscrie obligatoriu in clasa pregatitoare.Nu mi se pare normal ca dupa ce a urmat 2 ani la rand grupa pregatitoare si grupa mare la gradinita, acum sa nu se poata inscrie in clasa I. Este chiar eliminatorie diferenta de 2 luni de a nu se putea inscrie in clasa 1?

 60. 154

  Lucia Ionita said,

  Multumesc ptr rapiditatea cu care mi-ati raspuns! Lucia Ionita

 61. 155

  Lucia Ionita said,

  Buna ziua ,am o fetita care e in grupa mare la gradinita si face 6 ani in noiembrie pe 5. As dori sa o inscriu daca se poate la grupa zero in scoala dumneavoastra. Este posibil? Va multumesc . Lucia Ionita

 62. 156

  loredana said,

  am si eu o fetita dar nu merge la gradinita in romania o sa am vreo problema in a o inscrie la scoala

 63. 158

  Laura said,

  Buna ziua! Cand incep inscrierile pt clasa pregatitoare? Aleea Barajul Lotru 4 apartine de scoala dv? Multumesc pt raspuns!

 64. 159

  IOSEF SILVIA said,

  Buna seara ,am o fetita care la inceputul anului scolar 2013-2014 va avea 6 ani si 3 luni,doresc sa o inscriu la scoala Nr.21,cand vor incepe inscrierile pentru grupa 0 si/sau clasa 1? Nu stiu deocamdata unde este mai bine sa o inscriu la grupa 0 sau clasa 1,avand in vedere ca acum este grupa mare la gradi.Va multumesc.

 65. 160

  Floricica said,

  Dar copilul trebuie sa fie cumva cu vreo anumita medie ?

 66. 162

  Floricica said,

  Se pot face inscrieri pe semestru al doilea??

 67. 164

  Hilda said,

  Buna ziua
  Legea stipuleaza faptul ca fondul scolii (o suma minima)este propus de parinti; chiar si asa, el nu devine obligatoriu iar neplata acelei sume nu trebuie sa aiba repercursiuni asupra elevului. Ca urmare, fondul clasei, (probabil, propus de parintii elevilor acelei clase),nu este obligatoriu. Oricum, dna. director va sta la dispozitie pentru a lamuri situatia.
  Toate cele bune

 68. 165

  Freedy said,

  Imi plac im mod deosebit lectiile predate de domnul profesor Mircea Pelea. Este un om si un profesor deosebit, pacat ca nu l-am avut inca din clasa aV-a. Multumim frumos domnule profesor pentru tot ceea ce faceti pentru noi.

  Freedy

 69. 166

  Cristina said,

  Buna-Seara!
  Copii de la cls 5-8 vor învață dupa-amiaza anul acesta?

 70. 168

  Ionita Lucia said,

  Va multumesc pentru promtitudinea dvs si abia astept sa imi inscriu fetita la scoala dvs.in special datorita limbilor straine invatate in aceasta scoala si ma bucur nespus ca aveti un site bine pus la punct prin intermediul caruia putem fi informati in timp util.

 71. 169

  Ionita Lucia said,

  Buna ziua, as dori sa stiu daca lb engleza se poate studia din clasa I ? Va multumesc.

  • 170

   Hilda said,

   Buna ziua
   Da, parintii aleg, la inscriere, intre cele doua limbi straine, pe care le vor studia elevii o data pe saptamana:lb. engleza sau lb. germana.

 72. 171

  Antoci Anca said,

  Buna ziua,
  Am fetita inscrisa la clasa pregatitoare. Dosarul de la gradinita il aducem in prima zi de scoala sau trebuie adus mai devreme? De asemenea, va rog sa-mi spuneti daca in prima zi de scoala trebuie sa avem si alte acte la noi (de ex. aviz epidemiologic). Multumesc!

 73. 173

  Alina said,

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi spuneti cand putem afla ce invatori au fost repartizati la clasa I.
  Multumesc.

 74. 175

  cristian said,

  Buna seara,sincer sa fiu nu am stiut pana acum de scoala dumneavostra dar dupa ce am citit aici(nu cred ca am citit mai multe cuvinte de lauda despre o scoala cum am citit aici,si credeti-ma ca am intrat pe multe forum-uri pana acum) cred ca am facut o greseala inscriindu-mi fetita in clasa 1 la o alta scoala.Credeti ca acum este tarziu sa ma orientez catre dumneavoastra?Ce nu am stiut este ca aveti si semiinternat pana la ora 18 lucru care ar fi pentru noi extraordinar.Ma puteti ajuta va rog?Multumesc

  • 176

   Hilda said,

   Buna seara
   Noi facem ce putem,astfel incat lucrurile sa mearga cat mai bine.
   Dupa parerea mea,doar la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti sau un transfer la toamna,dar mai bine ar fi sa veniti la secretariatul scolii noastre,sa va indrume.Va aflati in circumscriptia Scolii 21?
   Toate cele bune

 75. 177

  sacopilarim said,

  Buna ziua,

  am o colega de servici cu domiciliul in Slobozia, care in prezent lucreaza in Bucuresti. Fetita ei intra in toamna la grupa pregatitoare si este inscrisa acolo la scoala insa ar vrea sa o aduca in Bucuresti pentru ca si sotul si-a gasit aici servici si se vor muta cu totii. Cum se poate ca fetitza sa fie inscrisa aici daca deja a fost acceptata la Slobozia? La scoala dvs. au mai ramas locuri libere?

  Va multumesc anticipat.

 76. 179

  Anca Hristea said,

  Stimata Doamna Profesor,
  Sunt mama unei fetita de clasa a IV a, pana in prezent a studiat limba engleza, urmand din toamna sa incepem cea de a doua limba. Ne intereseaza germana (cunostinte modeste). Locuim in sectorul 2, dar f. aproape de locatia Dvs.
  Intrebari:
  1. Este posibila inscrierea din clasa a V a? Procedura.
  2. Se va invata dupa-amiaza?

  Va multumesc si va doresc un week-end placut!

  • 180

   Hilda said,

   Buna seara
   Sigur ca va puteti inscrie la scoala noastra. Din clasa a V-a se invata cea de a doua limba straina,deci fetita va fi anul I de lb. germana,ca si toti ceilalti elevi din clasa a IV-a actuala.
   Procedura: depuneti la secretariatul Scolii 21 o cerere, in care mentionati dorinta de a transfera fetita la noi incepand cu sept. 2012, in clasa a V-a; aceasta se va discuta in Consiliul de administratie si veti reveni pt. a lua cererea aprobata. Aceasta cerere va fi prezentata apoi, secretariatului scolii de la care va transferati,pentru a vi se elibera foaia matricola,pe care o aduceti la Sc. 21. Transferurile se fac doar in perioada vacantelor.Deocamdata pot spune ca se va invata doar intr-un singur schimb: dimineata.
   Toate cele bune!

 77. 181

  maria said,

  Buna ziua,
  Suntem pe lista de respinsi clasa I – in etapa a II a (strada noastra nu este in circumscriptia scolii nr 21 si nu indeplinim criteriile anuntate) .Sunt sanse de suplimentare cu inca o clasa pentru etapa a IV a de inscriere ?
  (am vrea sa nu ne inscriem in etapa a III a la scoala de circumscriptie ).
  Dorim la scoala dvs.
  Multumesc

 78. 184

  Marilena Rasadeanu said,

  Buna ziua Doamna Profesoara,

  Ne-am inscris in etapa a II-a si, bineinteles, suntem pe lista cu „respinsi”. Ce se poate face in continuare? Am ales Scoala 21 pentru ca dorim sa facem limba germana din clasa I,asta dupa ce am facut patru ani la gradinita (intensiv). E greu ca dupa patru ani de limba germana, care dupa parerea mea este o limba foarte grea, s-o lasi balta si sa te apuci de altceva. Este adevarat ca este inca mic si se descurca, dar e pacat, pentru ca-i place germana. Nu stiu ce sa mai zic! Sistemul romanesc! Daca aveti un sfat si pentru noi, il asteptam cu nerabdare. Multumim.

  O zi buna!
  Marilena Rasadeanu

 79. 185

  Radu Nicolae said,

  Buna ziua
  Mai intai salut eficienta comunicarii cu Dvs. Va felicit.
  Astazi ne-am inscris baietelul la scoala 21 in cadrul fazei a-II-a, neavand domiciliul actual in circumscriptia scolii. Avem un demers mai vechi de schimbare a domiciliului din motive personale a carui reusita depinde de mai multi factori. Am constatat insa ca noile coordonate se afla in „curtea” scolii, adica in circumscriptia scolii. Prin urmare, o intrebare: In masura in care reusim in timp util dobandirea actelor de identitate pe noua locatie, cum vom putea aplica pentru un loc clasa I in faza a-III-a, 23-25 aprilie?
  Va multumesc

  • 186

   Hilda said,

   Buna ziua
   Va multumesc si sper sa va pot lamuri si in continuare; daca v-ati inscris, figurati deja in baza de date si nu va mai inscrieti in cealalta etapa. Dar pentru o informare mai exacta privind asemenea situatii neprevazute ,ca a dvs. poate ar fi bine sa sunati la „telverde”.
   Mult succes!

 80. 187

  sacopilarim said,

  buna ziua. va scriu pentru a va felicita, aveti o scoala minunata! am absolvit si eu in 1995 si am avut-o ca invatatoare si apoi diriginta pe dna Dascalita Necula, un cadru didactic exceptional de care imi aduc aminte cu mare drag. Am si eu doi copii care vor incepe scoala peste 2 ani si cu siguranta o sa-i inscriu la Scoala 21. Mult succes in continuare.

  • 188

   Hilda said,

   Buna ziua,
   E un sentiment foarte special, sa vedem cum elevii nostri „de ieri” au devenit parintii elevilor „de azi”, pastrand o amintire frumoasa despre perioada petrecuta in scoala noastra! Ne bucuram sa va avem alaturi.
   Sa ne vedem cu bine in 2014!

 81. 189

  Radu Nicolae said,

  Buna ziua,
  Dorim sa ne inscriem baiatul la scoala 21. Termina grupa pregatitoare anul acesta, in cadrul gradinitei. Din pacate nu suntem in circumscriptia aferenta scolii dvs., deci suntem nevoiti sa facem cererea in faza II. Intrebare: Ce reprezinta cele 3 tabele cu copii clasa I, cu 26, 25, 24 copii, clasele I a, I b si I c, ce sunt afisate la avizierul din curte? S-au ocupat deja din faza I toate locurile (75)? Mai tineti fazele II, III si IV? Multumesc

  • 190

   Hilda said,

   Buna ziua
   Listele cu clasele I, pe care le-ati vazut, reflecta componenta claselor I actuale (2011-2012).
   Urmeaza fazele II,III si IV pentru anul scolar 2012-2013.
   Toate cele bune
   H.Kevorchian

 82. 191

  Ionescu Mirela said,

  Buna ziua,
  Revin dupa trei luni cu aceasi problema: Noi locuim pe allea Postavarul si suntem in circumcriptia scolii 21. In urma noilor reguli avem vreo sansa ca copilul sa fie acceptat in clasa I la scoala dvs.?

  • 192

   Hilda said,

   Buna seara
   Aleea Postavarul nu face parte din circumscriptia scolii noastre, deci ati putea incerca in cea de a doua etapa,adica dupa inscrierea celor de pe strazile arondate scolii.Am rugamintea sa cereti relatii si de la secretariatul scolii,incepand de luni,5 martie,pentru mai multe amanunte.
   Toate cele bune

 83. 193

  maria said,

  Buna ziua ,
  Am inteles ca limba germana se studiaza din clasa I o data pe saptamana.
  Studiul limbii engleze incepe tot in clasa I ? De cate ori pe saptamana ?

  Multumesc

  • 194

   Hilda said,

   Buna ziua
   Daca alegeti ca fiul/fiica sa studieze lb. germana din clasa I,atunci va incepe studiul lb. engleze din clasa a V-a (2 ore/saptamana).

 84. 195

  Marilena Rasadeanu said,

  Buna ziua,

  Am cateva intrebari despre activitatea din scoala Dvs:
  – limba germana se face din clasa I? cate ore pe saptamana?
  – clasele V-VIII au program tot de dimineata? daca da, dupa clasa a IV-a copilul poate merge in continuare la semiinternat pana termina clasa a VIII-a?
  – care sunt costurile la semiinternat?

  Va multumesc anticipat.
  Marilena Rasadeanu

  • 196

   Hilda said,

   Buna seara
   Lb. germana se studiaza din clasa I,o data pe saptamana .
   Clasele V-VIII invata tot dimineata, iar la semiinternat au prioritate elevii claselor primare.Daca sunt locuri suficiente,sunt primiti si elevii mai mari. Parintii achita costul mesei de pranz.
   Toate cele bune
   Hilda Kevorchian

 85. 197

  victoria said,

  Buna ziua
  As dori sa stiu daca se fac grupe pregatitoare in scoala 21 si daca exista semiinternat pentru cei mici?

 86. 199

  sandu said,

  Buna ziua ,
  Am o fetita care anul acesta va intra in clasa I si as vrea sa o inscriu la scoala dvs.
  As mai vrea sa stiu daca au inceput inscrierile si care sunt invatatorii care vor prelua clasa I in anul scolar 2012-2013 .
  Multumesc

  • 200

   Hilda said,

   Buna seara
   Va fi anuntata perioada de inscriere, atat prin intermediul acestui blog cat si prin afisaj la panoul scolii.Pentru celelalte amanunte, va invit sa contactati secretariatul scolii.
   Toate cele bune

 87. 201

  Aura T. said,

  Buna ziua.
  Ma numesc Aura T. si am un baietel, care in toamna 2012 va avea 6 ani si 6 luni. Noi optam sa il dam in clasa I deoarece acum este in grupa pregatitoare la gradinita si este dezvoltat peste medie. Am vrea si noi sa vedem scoala 21. Ce ne sugerati? Va multumesc.

  • 202

   Hilda said,

   Va asteptam, cu drag sa ne vizitati, iar pentru informatii si alte lamuriri apelati la secretariatul scolii.
   Toate cele bune
   prof.lb.germ. Hilda Kevorchian

 88. 203

  Mirela Ionescu said,

  Buna ziua,
  Am un baietel de 6 ani in grupa pregatioare si as dori sa il inscriu la scoala dvs. Avand in vedere ca, desi locuim la mai putin e 10 minute de scoala, nu „apartinem” de ea, cum procedam? Exista si alte criterii de selectie?
  De asemenea ma intereseaza cum se va face repartizarea pe clasa 0 si clasa 1; copilul meu va implini 7 ani la inceputul lunii noiembrie 2012.
  VA multumesc anticipat,
  Mirela Ionescu

  • 204

   Hilda said,

   Va puteti inscrie la scoala noastra, chiar daca nu „apartineti” cu domiciliul; criteriile de selectie se aplica doar atunci, cand cererile de inscriere depasesc numarul de clase aprobate de Inspectoratul Scolar.
   Iata doua fragmente din LEGEA EDUCATIEI NATIONALE:
   “Art. 29. – (1) invatamantul primar se organizeaza si functioneaza, de regula, cu program de dimineata.
   (2) in clasa pregatitoare sunt inscrisi copiii care au implinit varsta de 6 ani pana la data inceperii anului scolar. La solicitarea scrisa a parintilor, a tutorilor sau a sustinatorilor legali, pot fi inscrisi in clasa pregatitoare si copiii care implinesc varsta de 6 ani pana la sfarsitul anului calendaristic, daca dezvoltarea lor psihosomatica este corespunzatoare.
   Art. 361. -a) masura introducerii clasei pregatitoare in invatamantul primar intra in vigoare incepand cu anul scolar 2012-2013;
   ………………………………………..
   Vom anunta perioada de inscriere, atat prin intermediul acestui blog cat si prin afisaj la panoul scolii.
   Toate cele bune

 89. 206

  Andreea Marcu said,

  Buna ziua,

  Am o fetita care in toamna viitoare va merge in clasa I si mi-ar face placere s-o inscriu la scoala 21, mai ales ca locuim chiar langa scoala. Vroiam sa stiu cam cand incep inscrierile pt anul scolar 2012-2013 si care este modalitatea prin care pot veni sa vizitez si eu putin scoala, pe dinafara o cunoastem, vrem s-o vedem si din interior🙂

  Multumesc anticipat!

  • 207

   Hilda said,

   Buna seara
   Accesul in scoala se face prezentand buletinul agentului B.G.S. si mentionand scopul vizitei / persoana cu care doriti sa discutati. Mai multe informatii veti primi de la secretariatul scolii. Perioada de inscriere va fi anuntata atat prin afisaj (la intrarea principala) cat si pe acest blog.
   Toate cele bune

 90. 208

  Militaru Ioana said,

  Buna ziua,

  Baietelul meu va merge la scoala in clasa I in anul scolar 2012-2013. As fi foarte fericita daca as reusi sa-l inscriu la scoala nr 21, mai ales avand in vedere faptul ca in cadrul scolii se preda limba germana, baietelul meu fiind pasionat de aceasta. Astfel, va rog sa-mi spuneti, in cazul in care nu locuiesc in zona (locuiesc in zona Dristor) as putea, totusi, sa inscriu copilul la scoala nr. 21.

  Multumesc anticipat.

 91. 210

  Stefania-Cecilia Stefan said,

  Buna ziua!

  Am un baiat de 10 ani si jumatate, Stefan Emanuel, in prezent elev la Sc. gen nr. 92. As dori sa-l transfer la scoala dvs., sa inceapa ciclul gimnazial acolo. Cum sa procedez? Ma intereseaza foarte mult si centrul de zi.

  Cu respect si speranta,
  Stefania-Cecilia Stefan
  Blvd. Theodor Pallady 25, Bucuresti

  • 211

   Hilda said,

   Buna ziua
   De la secretariatul Scolii nr. 21 vi se va da o cerere tip, pe care o veti completa si care va fi discutata in Cnsiliul de Administratie al Scolii nr. 21. Pe cererea respectiva veti mentiona faptul ca doriti sa beneficiati de after school.
   Toate cele bune
   Hilda Kevorchian

 92. 213

  Condrut Ana-Maria said,

  Buna ziua!

  Ma regasesc in aceeasi situatie ca si Loredana. Se poate sa aflam cand incep inscrierile pentru 2011-2010 si daca exista anumite criterii de departajare sau de alegere a elevilor pentru clasa I?

  Va multumesc din suflet!
  O zi buna,
  Ana

  • 214

   Hilda said,

   Buna ziua
   Incepand cu 3 martie se fac inscrieri la clasa I. Va asteptam pentru mai multe detalii si pentru a va prezenta scoala, zic eu, frumoasa.
   Criteriile de departajare se aplica in cazul in care numarul de dosare depuse depaseste numarul de locuri aprobat.
   Va multumim pentru interes si speram sa deveniti mamica elevului nostru.

 93. 215

  loredana ichim said,

  Buna ziua!
  Am si eu o rugaminte la dumneavoastra. Am un baietel care anul viitor va intra in clasa intai. Ne-ar interesa foarte mult sa facem parte din colectivul dumneavoastra. Va rog sa-mispuneti cand se fac inscrierile pentru anul scolar 2011-2012.
  Va multumesc anticipat!

 94. 216

  alexandra said,

  Celor care vad siteul sper sa le placa ,dar daca vezi scoala intr-adevar vei fi uimit .E scoala foarte buna cu profesori extraordinari si doamna directoare e foarte draguta si extraordinar de buna in ceea ce face ca directoare .(si ca profesoara ; cu ea lb.germana e mult mai frumoasa decat pare la prima vedere, cand citesti din carte ) imi place scoala .!!!!!


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 36 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: